onsdag, maj 03, 2006

Så vad i hela friden är då scrapbooking?? Tja, enkelt förklarat är det att göra utsmyckade fotoalbum mha tex mönstrade papper, band, stämplar m.m .m.m..... Kika in på http://www.scrappiz.se för mer info!

Upptäckte denna enormt stora hobby - speciellt i urspungslandet USA - i slutet på 2004. Jag var ute efter ngt sätt att få min son att lära känna sina bortgångna morföräldrar. Tände på alla cylindrar direkt och nu är jag fullständigt beroende!

Det är så underbart skoj att få utlopp för all den kreativitet som jag haft bubblande i mig och aldirg fått utlopp för. Kan varken rita, måla, spela ngt instrument, sjunga , stick eller ngt liknande. Men här fanns grejen för mig! Att kunna skapa så fritt med papper och foton, utan regler! För första gången var det ngn som ooooohade och aaaahade åt saker som JAG gjort!! VILKEN KICK!!!

Har nu scrappat "på riktigt" i lite över ett år och har även börjat göra kort och s.k alters - när man tar ngt helt oscraprelaterat och scrappar det, tex en målarduk, en burk m.m. Det bästa är att jag känner att det här är ngt som jag kan hålla på med resten av mitt liv- utan att tröttna!

1 kommentar:

Kamilla sa...

Wooho vilken snygg ask !
Lööövli :D vilken snygg blomma du gjort och bladen också!!
Men cheeeze det var på tiden att du började blogga igen *skrattar*