tisdag, januari 13, 2009

Dags att komma igång!

Jahaja, då får jag helt enkelt sälla mig till den massa som faktiskt använder sin blogg regel-bundet. Jag har fått en hel del förfrågningar på träffar och annat om jag inte har en blogg och det har varit lite pinsamt att erkänna att jag faktiskt har en men inte använder den...
Så vad har jag då för planer? Ja, jag har väl tänkt lägga upp alster som jag gjort och även försöka läska er pysslare med både nytt och gammalt. Sånt har jag ju förstått att jag är duktigt på! Ett mål är väl att få in de flesta av mina alster här efter hand. Sedan har jag även tänkt försöka bli av med lite pysselsaker som jag inte har användning för. Vi får väl se var jag landar någon-stans....
Vad vore mer passande än att inleda min bloggkarriär med att visa upp en ask som jag altrade och skickade t en scrapvän som fyllde år före jul.
Asken var från början en gammal pappersask som jag fick när jag köpte knappar en gång. Jag klädde den m papper fr Imagination Project, använde ngra Tim Holtz tickets, slet nästan ut en Fluid Chalk, tog lite fin, gammal spets och brassade på m halvpärlor och Stickles Diamond.
Blomman har jag skurit ut efter en gammal mall/schablon från mina nybörjardagar som jag lagt i två lager. Jag har även stämplat på den m en urfin gammal stämpelbård från HeinDesign, Mini-Bollio Skizzierte Blumenornamente som jag är överlycklig över att ha fått tag på. Det är en dubbelstämpel m två urfina bårder som är MKT användbara. Inuti målade jag sidorna och botten av asken m brun akrylfärg. Att klä sidorna med papper även där hade gjort askens sidor för tjocka och då hade den inte gått att stänga. I asken lade jag ner ett gäng med julband och jag lovar er att mottagaren blev väldigt glad över sin födelsedagspresent!
Så! Då var det gjort! Ja, M och S, jag lovar och svär att jag ska bli duktigare på att uppdatera och lägga upp mina alster här. Hoppas även bli bättre på att fixa och dona med layout och annat roligt här.

4 kommentarer:

Essmo sa...

WOW! Vilken superfin låda! =)

Skall bli skoj & se vad du hittar på här! =)

Wildärtan sa...

Urtjusig låda Marie!

Anna sa...

Fin låda!

Hoppas att vi ses snart :O)
KramKram Anna

Cina99 sa...

Snyggt! Tänk så bra det kan bli med lite papper... ;)