tisdag, november 03, 2009

Gäst-DT för Creativica!

Har grymt flyt just nu! Kan idag meddela - och är mycket stolt över det - att jag är gäst-DT för Creativica i Uddevalla! Har haft två vintagekurser där i höst och kommer att köra en canvaskurs - hur man scrappar en canvas - den 2/12. En canvas är en perfekt julklapp! Om ni är intresserade av att delta så kika under KURSER hos Creativica. Vore jättekul att få träffa någon av er bloggläsare där!

Här kommer mina två första alster för Creativica!

Den här 12x12 LO:n i vintagestil med mina farföräldrars bröllopsfoto från 1917 gjorde jag som inspiration samt förlaga till de två vintagekurser jag gett på Creativica i höst. Alla papper samt dekorationer finns i shopen!

Jag har haft den här Prima-hinken ståendes i min bokhylla ett tag men efter att ha gjort min vintage tin så visste jag precis vad jag skulle hitta på! på locket blev det ett par lager med Crackle Paint som jag smutsat ner med hjälp av Distress Ink. Alla papper kommer från Maja Design och plus blommor, band och charm finns i butiken.

På framsidan har jag använt min Martha Stewart Border Punch Doily Lace och Quickutz Label. Samtliga papper kommer från Maja Design. Det fina rosa sammetsbandet blev pricken över i!

Har dessutom fått ett massivt julkit så nu är det dags att komma igång med julkort och annat juligt! Håll utkik i Creativicas blogg och här!

Välkomna åter!

/Marie

4 kommentarer:

Linda sa...

Så underbar altrad ask.....
En sådan önskar jag mig i julklapp;-)
Kan man beställa?????

Kram Linda

Ulle sa...

Vilka kanonfina alster! Så läckert med rosorna längst handtaget!

Åsa sa...

Underbart vackert! Älskar vintage.

Emma ~ scrappy81 sa...

Åh vilka underbara kreationer!! Önskar att jag bodde närmare så jag kunde komma på canvas kursen. Jag älskar vintage och svartvita foton är så otroligt fina!!