lördag, januari 22, 2011

Lite skåpmat...

EDIT: Kom precis på VARFÖR jag inte bloggat på länge... Skiten gör ju INTE som jag vill!! Allt ser PERFEKT ut i redigeringsmode - även i förhandsgranskningen - och sedan när jag publicerar så trycker inledningen ihop sig!! Tar snart och.... Blir så förbannad!! Jag har ju faktiskt skapat en del trots att jag inte har lagt ut alstren här. Så ett litet retrospektiv kanske är på sin plats?? Altrad Låda En låda som jag, mha Maja Designs vackra julpapper fr 2009, altrade och fyllde med pyssel-saker. Kan säga att det var en mycket lycklig sjuåring som fick den här som födelsedagspresent! Hennes mamma var allt lite avis dessutom.... ;-D
Framsida
Inuti
Sidan
Ovansidan
Halloweenkort
Hade sett sådana häringa mumiekort på flera olika ställen på nätet och var bara tvungen att testa! Hur kul som helst och resultatet är ju bedårande!
Minikoffert
Det här är en minikoffert i papp som jag altrat. Målat den med svart akrylfärg samt täck med decoupagelim för att få en läderkänsla. Hörnen är målade med Crackle Paint, Tarnished Brass. Alla ljusa "läderdelar" är också målade med Crackle Paint, fast Antique Linen med liiiite Vintage Photo i samt en hel massa Fluid Chalk för att lyfta fram sprickorna. Allt i papper kommer från magiska Graphic 45! Låset och nyckeln är brads som jag knipsat av benen på och den lilla bagagetagen är en liten tag fr Quickutz.
Ovansidan Framsidan Kofferten, översiktsbild
Insidan
Sådärja, det var liiiite av det jag har skapat under tiden bloggen har legat i träda. Kommer säkerligen mer gammalt men det få ni stå ut med!
Lev väl!
/Marie

2 kommentarer:

A'laEmmeli sa...

Åh så fint du gör! Yum! Resväskan va så läcker!

Du frågade om alfabetet, jag kunde inte för mitt liv hitta det på nätet och jag har slängt förpackningen så jag vet inte riktigt. Jag kan ta en bild och lägga upp senare ikväll eller i morgon. Alfabetet är lite mer långsmalt, till skillnad från Moxie som är mer "bulliga", väldigt användbara. :)

yster64 sa...

Åh vilken tuff koffert