fredag, april 08, 2011

Bo Bunny - Timepiece!!

Nu vågar jag säga det… Våren är här! Visst är det underbart att följa naturens uppvaknande? Allt blir så vackert! Under en långpromenad hos mina svärföräldrar så nästintill snubblade jag över detta fantastiska konstverk: ett gammalt jordbruksredskap, rostigt och slitet men helt underbart! Fotade, framkallade och slet fram Bo Bunnys magiskt vackra serie Timepeice och skapade följande LO: Så här vackra papper nästan scrappar sig själv men jag har allt varit framme med skalpellen och lite annat… Började med att skära till ”fotomattan” och valde att göra den något större än fotot. Sedan skar jag till remsor i ett annat papper i serien. Ville lyfta fram de röda tonerna ytterligare så jag valde noga vilka delar jag skulle använda. Skar ut övre delen på det största fickuret och stoppade foto och fotomatta bakom. Jag fäste fotot – som jag filat med nagelfil runt kanterna för att ruffa till lite – och placerade en hel massa kopparbrads runt om för att spegla ”rostigheten” på motivet. En metalldekoration i samma färg (där jag knipsat av öglorna) fick några 3D-kuddar på baksidan och knyter ihop remsorna. Visarna uppe i högra hörnet har fått lite Crackle Accents på sig och jag satte dit en brad dessutom.
Titeln är både handskriven och chipboard. Chippisarna har jag klätt med matchande rött papper från en av baksidorna på ett annat papper i serien, stämplat swirls i mörkbrunt och sedan täckt med Crackle Accents.
Denna ljuvliga dekorationsruta har jag fixat till lite. Jag skar ut klockan samt bakgrunden och placerade samma randiga papper som remsorna är gjorda av bakom. Satte klockan på 3D-kuddar och pillade dit de minsta klockvisarna från stickersarket som hör till serien. Ett lager Crackle Accents på visarna samt ramen som även fått sig en gnuggning med Perfect Pearl. Gnistrar vackert kan jag säga!
Även de vackra fickuren på bakgrundspappret fick lite Crackle Accents – både runt om samt visare – och här valde jag att använda Perfect Pearl Gold. En brad i mitten på varje klocka gav en snygg touch.
Visst är det helt underbara papper?? Kommer garanterat fler LO:s med papper från denna serie!! Allt material finns hos Creativica!

Inga kommentarer: