torsdag, januari 15, 2009

Lite gamla godingar!

Eftersom jag inte fått ordentligt liv i bloggen förrän nu så har jag ett rejält lager med alster att visa upp. För att inte tråka ut Er alldeles så väljer jag att visa några av mina egna favoriter!

Som medlem av Scrappizbloggens redaktion fick jag ett fint paket med produkter från YouDo att scrappa loss med. Det här blev resultatet! Det är en sida ur mitt album som jag kallar "Favoriter" och är ett projekt som kan fortsätta i evigheter.

Ganska tidigt i mitt scrappande upptäckte jag att folk här och där hade scrappat på målardukar/canvasar. Det här tyckte jag lät fräckt och ville pröva på. Den här canvasen fick min systerson när han fyllde 20.

Efter att ha sett en LO på nätet med en liknande bandring var jag bara tvungen att göra min egna version! Bandtok blev jag redan tidigt under min scrapbana, så någon brist på band fanns inte! ;) Motivet är naturligtvis sonen och texten är ett citat från Maria Montessori.

Mmmmm.... Depeche, mina husgudar! När jag var DT hos Sodak fick jag pröva på Double Sided Punch Tape, en kul liten produkt! Med den kan man göra egna dubbelhäftande dekorationer som man kan använda glitter, flock, folie eller annat på. När jag fick klart för miag vad det hela gick ut på och upptäckte den underbart mörkröda folien var allt självklart! En Voilatorros! Det hela utvecklades till en dubbel-LO om mitt absoluta favvoband. Foton bl.a fr en konsert jag varit på och som kantbård har jag skrivit låttiltar. I fickan bakom Dave (nedersta högra hörnet) ligger en liten "cd" där jag har skrivit om DM.

Det här är en lift av en annan lo som jag fick i uppdrag att göra när jag var medlem i redaktionen på Scrappizbloggen. Detta är första LO:n i mitt "Favoriter"-album!

Min Bitch Book är väl en av mina mest underhållande skapelser, både för andra och för mig själv. Den är gjord i formatet 4x4 (dvs 10x10 cm). Jag bara älskar kontrasterna mellan retrobilderna och de cool bitch-citaten! Kommer garanterat att bli fler sidor framöver i det här albumet! Vill du se det i sin helhet så finns det HÄR.

Sådärja! Det var lite gammal skåpmat. I morgon kommer det lite fler sneak peaks inför CHA, bl.a en rejäl godbit åt Er som gillar vintagebilder!

5 kommentarer:

UlrikaT sa...

Massor med fina LOs du har gjort! Gillade speciellt den med bandringen, den måste liftas någon gång!

Kamilla sa...

Urtjusiga alster!!
Gillade bitch boken huuur cool var inte den ;)
Jag får också göra en sådan...

Gunilla sa...

Snyggt!!!Verkligen supersnygga alster!

Alexandra sa...

Härligt album! Hur får du tag i bilderna? Citaten har du hittat dem med eller kommit på alla själv?

Marie D sa...

TACK för alla komplimanger! Alexandra, bilderna har jag googlat fram och citaten är även de hittade på nätet, somliga fr olika kändisar m.m.