onsdag, augusti 19, 2009

Inbjudan till bröllopsfest & lite smått & gott!

Då var sommarlovet över och man har inlett ännu ett läsår! Eleverna har inte gått en hel vecka ännu och ser redan helt slut ut! ...fast man är väl kanske inte så störtpigg själv heller!

Vad är då nytt efter denna sommar? Tja, jag har gått och gift mig! Maken och jag tyckte det kunde vara dags efter 10 tillsammans. Eftersom vi valde att smyga iväg t Östersund och gifta oss så trodde vi inte att vi skulle ha någon bröllopsfest. Men se på tusan! Då slår min underbara syster till och ger oss en fest i bröllopspresent!! På ynka 10 timmar rasslade jag fram inte mindre än 22 inbjudningar! Visserligen i formatet 3x6 inches (ca 7,5x15 cm) men ändå!

Inbjudan är gjord i Bazzill cardstock, Pomegranate, med en ruta av Inkidos pärlemorcardstock som jag färgat in mha Tim Holtz Ink Blending Tool. Använt mig av mina Fluid Chalks (Creamy Brown, Chestnut Roan & Dark Brown). Har tre olika stämplar som bildar ett collage: en liten textstämpel (som jag inte har en aning om var jag köpt eller vad det är för märke... Kan du hjälpa mig att lösa gåtan? BELÖNING utlovas!!) i botten, en clear stamp fr Heidi Swapp - Heart - m vackra flourishar/slingor samt Stämpelbodens "Amor Vincit Omnia" som jag embossat i vintage. Placerade ett natur/beigefärgat organzaband under rutan och fäste det med en pärlnål! Tyckte baksidan blev lite tam så jag bestämde mig snabbt för att låta hjärtstämpeln fr framsidan få komma tillbaka, fast i sin helhet. Även den embossad i vintage! Paketerade samtliga inbjudningar i cellofankuvert, klistrade på en adresslapp & postade dem! Jag hoppas de 22 hushållen som mottog denna inbjudan blev glada!

Lite nytt & lite gammalt!

Dags att visa upp lite fler egna alster! Det blir nytt, halvgammalt & lite skåpmat...

En 9x9 LO från mitt "Mina Favoriter"-album. Det är naturligtvis Harrison Ford i rollen som Indiana Jones - min favoritarkeolog helt enkelt! Gjrod efter en skiss från ngt forum tror jag. Tänk om man tog och antecknade sånt..... Ännu en LO i 9x9. Ett foto på min älskade mamma - som gick bort 2000 - på sitt jobb. Hon arbetade som lokalvårdare på min låg- och mellanstadieskola. Som änka vid 44 års ålder med två döttrar under 12 var hon absolut min vardagshjältinna!
På forumet Svensk Scrapbooking är jag med i en MHV-swapp (Min Hemliga Vän). Det här lite vintageaktiga kortet skickade jag med t min MHV i juli.
Ett litet roligt födelsedagskort i 6x6! Använt mig av hÄnglar & stÄnglars underbara lilla drake som jag stämplat upp på mönstrat papper, skurit ut, chalkat och sedan monterat ihop. Blir så grymt snyggt!!
Oj, så ledsen man kan vara! Min son är verkligen en grym drama queen! Finns få som kan producera så stora och så många krokodiltårar som han... En väldigt enkel LO men väldigt kul att göra plus att titeln satt som smäcken!
En till ganska så enkel 9x9. Basic Greys papper är så otroligt lättscrappade! Intekonstigt att de är mina favvopapper! Här är ett foto fr en julmarknad i december förra året där R träffade tomten. Hans pose är helt fantastisk och visar hur svårt det kan vara att komma ihåg allt man önskar sig när tomten väl sitter där framför en och vill veta. Eller är det kanske så att tomten frågat honom om han varit snäll....???
En mysig LO som jag själv tycker har fångat höstens vackra färger. R & hans moster som myser i deras trdägård. Har en overlay m ram över fotot. Gillar verkligen den här typen av blommor och de är ju SÅ lätta att göra. Här nöjde jag mig med två lager papper samt organzaband + pärlfloss i brunt & creme.
Sonens älskade kramdjur Kanin! Vann den sista tävlingen på OrustScrapen i somras med den här LO:n. Reglerna var: minst 3 mönstrade papper, ngt handskrivet, spets och INGA blommor öht! Var MKT nöjd med min vinst då GlueDots sponsrade den här tävlingen. Jag vann ett helt lass med GlueDotsprylar!

Här får vi backa till början på året... Det här är en 9x9:a som jag gjorde under scrapkryssningen Gbg - Kiels sista skälvande timmar. Maken och sonen i dinosauriedalen på Borås Djurpark, 2008.

Fler LO:s kommer inom kort! ...kan ju bli en och annan aptitretare med nya fian papper också...

Tack för titten och lämna gärna en kommentar!!

/Marie

5 kommentarer:

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

WOW! så snygga de var! Vilket jättejobb (särskrivning eller ej nu dådå...hmmm) på rekordtid!
Älskar gammal skåpmat....så kul att se gamla godingar igen! *minnen* har man ju till en del skapelser...kul!
Kram

Marie K sa...

TACK för berömmet! Ja, hade det inte varit för dig så hade ju inte de där coola tagsen på LO:n m mamma suttit där!! ;-)

Floweret sa...

ousch vad fint du har skapat!!!
Jag får lov att vara flitigare hit o hälsa på!

------------Ninni------------- sa...

Hej marie! jag klickade mig hit från FB på din uppmaning ;-) och det ångrar jag inte! Jättekul att kolla in nyheterna du hade i andra inlägg åxå, själv är jag för speltokig för att orka surfa runt och leta efter kul saker, så det är jättekul när nån annan letar upp sånt hehe! Grattis till nya skötebarnet! :-D/ninni73a

pysselninjangittan sa...

GRATTIS !
får jag ju säga då :-)